Muziek verbindt!

Laatste reacties

Geen reacties om te tonen.
Uncategorized

Genoten van de Top 2000 afgelopen december?🎵 Dan hebben we goed nieuws! Op zaterdag 3 februari organiseren initiatiefnemer Inpajoko, Zang-gitaarduo Double6 , zeskoppige band V-street en soliste Sam Molendijk een concert! Tijdens het 𝗧𝗼𝗽 𝟮𝟬𝟬𝟬 𝗥𝗲𝘃𝗶𝘀𝗶𝘁𝗲𝗱 𝗰𝗼𝗻𝗰𝗲𝗿𝘁 dat om 19:30 start in de St. Stephanuskerk in Borne komt de magie van muziek opnieuw tot leven. Een bijzondere muzikale samenwerking ondersteund door presentatie van de Bornse muziekprofessor Herman Lansink Rotgerink & spreekmeester Rob Munsterhuis!

🎟️ Tickets kosten 10 euro en zijn te koop bij HULS Kleur en Interieur & Slijterij de Barrique of via de website van Top 2000 Revisited.

Lees er meer over via > http://tinyurl.com/p7nv9xza

(12) VisitBorne – Genoten van de Top 2000 afgelopen december?🎵 Dan… | Facebook

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *