Muziek verbindt!

Laatste reacties

Geen reacties om te tonen.
Uncategorized

Ook zo genoten van de Top 2000 in december? Dan hebben we goed nieuws! Vijf jaar na de eerste editie is het Top 2000 concert in Borne terug!

Op zaterdag 3 februari 2024, om 19:30 uur, komt de magie van muziek opnieuw tot leven in de St. Stephanuskerk te Borne.

Het belooft een geweldige & muzikale avond te worden waarin muziek van de Top 2000 centraal staat. De diversiteit van de avond wordt geaccentueerd door een gave en afwisselende line-up, bestaande uit de zeskoppige band V-Street, het duo Double6, soliste Sam Molendijk en initiatiefnemer: het koor Inpajoko. Met nummers van onder andere the Eagles, Ilse de Lange, Abba, Queen en Pink Floyd is er voor elk wat wils. Wat dit concert echt bijzonder maakt, is dat deze muzikale talenten niet alleen hun eigen repertoire ten gehore brengen, maar ook met elkaar ‘verbinden’. Ze zullen met elkaars nummers meezingen en meespelen, wat resulteert in een geweldige muzikale samenwerking.

De Top 2000 Revisited! – concert – 3 feb 2024 – Visit Twente

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *