Muziek verbindt!

Laatste reacties

Geen reacties om te tonen.
Uncategorized

De Top2000Revisited!

Op zaterdag 3 februari 2024, om 19:30 uur, komt de magie van muziek opnieuw tot leven in de St. Stephanuskerk te Borne. Het belooft een geweldige avond te worden waarin muziek van de top 2000 centraal staat.

De diversiteit van de avond wordt geaccentueerd door een gave en afwisselende line-up, bestaande uit de zeskoppige band V-Street, het gitaarduo Double6, soliste Sam Molendijk en initiatiefnemer: het koor Inpajoko. Met nummers van onder andere The Eagles, Ilse de Lange, Abba, Queen en Pink Floyd is er voor elk wat wils.

» NIEUWSH.H. Jacobus en Johannes parochie (hhjj.nl)

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *