Muziek verbindt!

Laatste reacties

Geen reacties om te tonen.
Uncategorized

TOP2000 REVISITED BLIJKT OPNIEUW SCHOT IN DE ROOS; DENNIS WILT ZINGT STEF BOS

Het is alweer vijf jaar geleden dat het koor Inpajoko samen met andere (Bornse) muzikanten de allereerste versie van het Top2000 concert opvoerde in de St. Stephanuskerk. Daarin vertolkte de (inmiddels oud) burgemeester Rob Welten – tot verrassing van alle bezoekers – zelfs het nummer ‘With a little help from my friends’ van Joe Cocker. De avond werd een doorslaand succes, maar was eenmalig. Totdat vorig najaar ineens het groene licht kwam voor een nieuwe editie, Top2000 Revisited genaamd. Zaterdagavond was het zover. En opnieuw kregen de organisatoren de handen op elkaar.

Swingende zaterdagavond in de Stephanuskerk | Borne Boeit

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *