Muziek verbindt!

Laatste reacties

Geen reacties om te tonen.
Uncategorized

Dat Dennis Wilt de man van het weer is, mag alom bekend zijn, evenals zijn ervaringen bij het populaire tv-programma Expeditie Robinson waarbij hij als winnaar uit de bus kwam. Als presentator bij tal van activiteiten laat hij geen kans onbenut om zijn toehoorders hieraan te herinneren. Maar dat deze bekende Bornenaar ook kan zingen, dat is iets nieuws. Tijdens het evenement Top 2000 bracht hij, op verzoek van de organisatie, het gevoelige ‘’Door de wind, door de regen’’ ten gehore met begeleiding van Rudi Oude Vrielink en Paul Homan van Double6.

Spetterende muziekshow in de Stephanuskerkkerk – Hart van Borne

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *